Help

        Kontakt

Pllaka Rezistente ndaj Lagështirës

Pllaka gipsi, bërthama dhe kartoni i të cilave janë posaçërisht kundër thithjes së lagështisë.

Njësia

Trashësia

12.5mm, 15mm

Marka

Knauf

Kërko Ofertë në email: info@canaku.al
Ose Whatsapp:+355 67 208 8089

Përshkrimi

Banjat, tualetet dhe kuzhinat, ku ka periudha të shkurtra lagështie. Niveli i integruar i impregnimit nuk kërkon përdorimin e hidroizolimit në të gjithë sipërfaqen e pllakave.

Specifikime Teknike

×

Powered by WhatsApp Chat

× Përshëndetje!