Help

        Kontakt

Pllaka për Harkime GKB 6.5mm

Pllakë gipsi fleksibël për krijimin e sipërfaqeve të rrumbullakosura.

Njësia

Marka

Knauf

Kërko Ofertë në email: info@canaku.al
Ose Whatsapp:+355 67 208 8089

Përshkrimi

Pllakë gipsi fleksibël për krijimin e sipërfaqeve të rrumbullakosura. Ideale për veshjen e kolonave rrethore, për kalimet rrethore midis tavaneve të niveleve të ndryshme, për papafingo rrethore ose mure ndarëse rrethore dhe ekranet.

Specifikime Teknike

×

Powered by WhatsApp Chat

× Përshëndetje!