Help

        Kontakt

PICASSO PROFI-15

Bojë për ambjente të brëndëshmeShto në Shportë

Njësia

Kovë

Sasia

1 L, 3 L, 10 L, 15 L

Marka

Deutsch Color

Kërko Ofertë në email: info@canaku.al
Ose Whatsapp:+355 67 208 8089

Përshkrimi

Bojë plastike e një cilësie të lartë me veti shumë të mira mbuluese dhe niveluese.

Specifikime Teknike

×

Powered by WhatsApp Chat

× Përshëndetje!