Help

        Kontakt

PICASSO GLÄNZEND VN-51

Bojë për ambjente të brëndëshme

Njësia

Kovë

Sasia

3 L, 10 L

Marka

Deutsch Color

Kërko Ofertë në email: info@canaku.al
Ose Whatsapp:+355 67 208 8089

Përshkrimi

Bojë plastike e një cilësie premium me shkëlqim, me veti shumë të mira mbuluese dhe niveluese

Specifikime Teknike

×

Powered by WhatsApp Chat

× Përshëndetje!