Help

        Kontakt

PICASSO CLASSIC VN-35 ULTRA WHITE

Bojë për ambjente të brëndëshme

Njësia

Kovë

Sasia

3 L, 10 L

Marka

Deutsch Color

Kërko Ofertë në email: info@canaku.al
Ose Whatsapp:+355 67 208 8089

Përshkrimi

Bojë plastike e një cilësie premium e prodhuar me teknologjinë më të avancuar “One Coat” me rezistencë të lartë ndaj larjes së vazhdueshme dhe veti superiore
mbuluese me bazë emulsioni PVA-VEOVA

Specifikime Teknike

×

Powered by WhatsApp Chat

× Përshëndetje!