Help

        Kontakt

kodina
Untitled-1
Untitled-2
Untitled-3
previous arrow
next arrow

Produktet e Reja

  • FIBRANgeo B 050 50mmp

  • Pllaka për Harkime GKB 6.5mm

  • Pllaka zjarrduruese GKF

  • Pllaka Rezistente ndaj Lagështirës

Blerjet mund t’i bëni në dy mënyra

Në Dyqan

Na vizitoni në dyqanin tonë pranë magazinave dhe zgjidhni personalisht produktet që dëshironi të bëni tuajat. Specialitët e fushës do t’ju drejtojnë duke bërë zgjedhjen e duhur në shumë pak kohë.

 

Shihni Vendndodhjen

Porosit Online

Zgjidhni produktet që ju nevojiten nëpërmjet faqes së web-it, na i dërgoni linqet me një email ose në numrat tanë të kontakteve për një ofertë. Ne jua sjellim atje ku ju ndodheni me shërbimin e transportit. Kurseni kohën tuaj duke i porositur online.

 

Bli Tani

Izoloni Shtëpinë Tuaj

Njihuni Me Ne

Partnerë

×

Powered by WhatsApp Chat

× Përshëndetje!